müxtəlif onlayn platformaların istifadəçi
Salam əziz forum sakinləri! Uzun müddətdir ki, müxtəlif onlayn platformaların istifadəçi təcrübəsinə dair təəssüratlarımı bölüşmək istəyirdim. Mən bir çox saytda qeydiyyatdan keçmişəm və hər dəfə diqqətimi çəkən məqam odur ki, bəzi platformalar istifadəçiyə o qədər məhdud imkanlar verir ki, sanki profil tamamilə donmuş vəziyyətdədir. Halbuki, mən öz məlumatlarımı yeniləmək, üstünlüklərimi dəyişmək, maraq dairəmi tənzimləmək istəyirəm. Bu sadə tələbatlar müasir dövrdə hər bir platformanın təmin etməli olduğu əsas funksiyalardandır. Azərbaycanda istifadəçi profili ilə bağlı çevik parametrlər təklif edən, bu sahədə istifadəçi məmnuniyyətini ön planda tutan platformalar hansılardır? Maraqlıdır, sizin bu barədə nə düşündüyünüzü və hansı təcrübələrə malik olduğunuzu eşitmək istərdim.

Siz heç fikirləşmisinizmi ki, niyə bəzi platformalara dəfələrlə qayıdırıq, bəzilərini isə bir dəfə açıb bağlayırıq? Mən bu suala cavab axtarırdım və nəhayət, başa düşdüm ki, əsas səbəb "bağlılıq"dır. Bəzi platformalar elə qurulur ki, sən özünü oraya aid hiss edirsən. Mən son vaxtlar məhz belə bir platforma tapmışam. Həmin platforma ünvanındadr. Bu sayta daxil olanda özümü evimdəki kimi rahat hiss edirəm. Burada hər şey tanış, hər şey başa düşüləndir. Amma eyni zamanda, burda hər dəfə yeni bir şey tapıram. Bu platforma həm tanış, həm də sirli olmaq kimi çətin bir tarazlığı gözəl qoruyub. Mən bu platformanı araşdırdıqca, ona daha da bağlanıram. Çünki burada mənə dəyər verildiyini hiss edirəm. Hər bir detal, hər bir yazı, hər bir funksiya — hamısı istifadəçilər üçün düşünülüb. Bu, mənim üçün çox önəmlidir. Mən bu platformanı artıq uzun müddətdir istifadə edirəm və hələ də ondan doymamışam.